Cases on Tour buigt zich over energievraagstukken

Op 15 januari 2020 bezochten internationale studenten van de TU Delft Geesteren. In het kader van "Cases on Tour" bogen zij zich over energievraagstukken die in het gebied spelen.

In 2018 mochten we voor de eerste keer studenten van de TU Delft verwelkomen in het kader van "Cases on Tour". De resultaten van deze dag maakten toen diepe indruk en leven nog steeds voort. Het idee van een "Cow park along the road" blijft ons inspireren en laat ons maar niet los. 

Op woensdag 15 januari ontvingen we opnieuw ruim twintig studenten inDe Melktap om voor drie energievraagstukken oplossingen / ontwerpen te maken. Centraal staat hoe we in de omgeving van de weg energie en warmte kunnen produceren en gebruiken. In deze omgeving zijn al drie zonneparken gepland, maar wat kunnen wij nog doen zodat de omgeving daarvan profiteert. De omgeving nemen we ruim en gaat ook over de kernen Geesteren, Gelselaar en Zwiep. 

Aan het einde van de dage presenteerden de studenten hun inzichten, ideeën en oplossingen. De komst van de studenten werd mogelijk gemaakt door onze partner Reinten Infra. 

Onderstaand bestand (PDF,vanaf pagina 18) en video's geven impressie van deze inspirerende dag.

Afbeeldingen

LABgoed hub for energy innovation

LO-BO route for e-bikes with charging points at energy farms

Community of energy producers and consumers

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen